咖啡日语论坛

注~册
搜索
楼主: watermelonJ

[华南地区] 佛山

小妹是禅城的,现蹲广外......
QQ:329166109

好想有人督促我学习,共同进步.....

我都系佛山噶~QQ49675268!!佛山既加我拉~不过我刚刚学噶咋,乜都5识噶~~

我都系佛山顺德既,原来而度有顺德噶~好高兴!!不过小弟日语就超级麻麻,刚刚学!!

找到了..我是佛山南海的,..很难先稳到呢度啊.....
gobunken@hotmail.com
皆さん 私は日本語を分かりませんから どうぞ よろしく お願いします

私はqq番42501809です

.我系桂城噶.....想学日语啊.....可以同你地交朋友吗....
qq:425018092
msn:   gobunken@hotmail.com

"其实南海住嘎话都几舒服啊^_^D旅游景点我去过好少地方,所以都吾知好吾好玩。不过如果你系话蒲吧、落迪、唱K果D,就好似真系吾多"     
屋子小姐...我林我可以介绍比你去边度WET....虽然唔系去得多..但系都知道D......
联系我吧  qq: 425018092
                  msn: gobunken@hotmail.com

引用第60楼懒洋洋2006-03-15 13:25发表的“”:
好想有人督促我学习,共同进步.....

加我啦...都系想学日语噶.......qq:425018092
                                                 msn:gobunken@hotmail.com

順徳にいます
QQ363002413
どうぞ、宜しくお願いします

刚开始入门,希望上面的大哥大姐们教教路,我是禅城的,住城南这边
QQ:36909331

佛山人参上,RAIDENROCK@HOTMAIL.COM

我刚到佛山,原来一直是在上海的,所以有机会希望能和大家聊聊,我的QQ172886631.

我的QQ是363825686,有空加我,请用日语!

桂城嘎~~~
日文初级,学咗3个月
QQ 27123199
www.lazyjo.com

我都佛山架,不过宜家系湛江读书,下学期准备考2级!希望大家多多指教~